Over ons

Wij zijn Dennis & Hilda de Hart en samen met onze dochter Jo-ann de Hart woonachtig in het mooie Hallum gelegen in Noord-West Friesland.

Wij zijn net als onze kinderen allen geboren in het Noord Hollandse Zaandam en dus rasechte Zaankanters te noemen en hebben voor onze paarden in 2004 de oversteek gemaakt naar Friesland om meer van de paarden passie te mogen genieten en onze fokkerij een impuls te mogen geven en dat doen we dan ook ten overvloede.

Hilda is sinds haar 9e levensjaar betrokken geweest bij en met paarden en heeft Dennis hierin betrokken sedert 1994 in onze verkeringtijd.

Jo-ann is sedert 2003 echt opgegroeid met en tussen de paarden en neemt het stokje uiteraard van ons over.

In de afgelopen jaren hebben wij meerdere mooie en gezonde veulens mogen fokken, wat vooral voor Dennis de ultieme passie met onze paarden betreft. Hij blijft een voorstander van veel bloed en vermogen in een springpaard en ziet dit ook graag terug in een goed dressuurpaard.

Bijna als de door ons gebruikte fokmerries staan hoog in het bloed op een uitzondering na.

Hilda & Jo-Ann staan garant voor de verzorging van alle paarden met ondersteuning van onze schoonzoon Paul Pasveer.

De paarden worden door hen dagelijks gemest, verzorgd, gelongeerd en gereden.

Het beleren en berijden van de paarden gebeurd in goed overleg tussen Hilda en onze dochter Jo-ann.

Wij fokken zowel dressuur als spring paarden, met de Zelma stam en ook de Lottie Zottie stam als dressuur stammen en de fokfamilie 157 voor de spring paarden.

Al onze paarden en ook onze fok producten door de jaren heen dragen de afkorting THS in hun naam of sportnaam. THS staat voor de naam The Hart Stables en is als merk en categorie geregistreerd en gedeponeerd via het Ministerie van Economische zaken.

Dit hebben wij gedaan om onze paarden als merk weg te kunnen zetten voor een kwalitatief en gezond dier te herkennen in de markt en waar hij of zij vandaan mag komen.